Fabian

Fabian en nl

studeert HBO-ICT

Tweedejaars student HBO-ICT met uitstroom profiel Business.

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Fabian heeft beantwoord

 • HBO-ICT
  Hallo, ik ben het meest geïnteresseerd in front-end development. Zou ICT een geschikte opleiding zijn om als web developer/front-end developer in de toekomst te werken?
  Fadi
  vroeg 1 maand, 2 weken geleden
  Fabian
  zei 1 maand, 2 weken geleden

  Goedeavond Fadi,

  De opleiding HBO-ICT bestaat uit drie richtingen waarvan Software Development een van de richting is. Hierbij leer je alle facetten van de Software engineering en dus ook de web en front-end development dit sluit dus hierop aan!

 • HBO-ICT
  Hey ^^Over een maandje begin ik dan eindelijk met de opleiding. Ik ben nu aan het kijken voor een nieuwe laptop (die ik nu heb is namelijk al een aantal jaar oud).Ik heb op dit moment deze op het oog: Asus VivoBook 15 K571LH-BQ157TIs deze goed genoeg voor de programmeer specialisatie?
  Amber L
  vroeg 5 maanden, 4 weken geleden
  Fabian
  zei 5 maanden, 3 weken geleden

  Hey Amber,

  Zo te zien is deze laptop wel geschikt voor de opleiding! Ze raden namelijk een i7 en 16 GB werkgeheugen aan en de 1000 GB SSD is ook ruim voldoende voor de opleiding. Ik hoop dat ik je hierover genoeg heb geholpen hiermee!

 • HBO-ICT
  Aan Fabian:Kan je mij misschien het exacte vakkenpakket sturen? Dan kan ik het namelijk vergelijken met technische bedrijfskunde.
  Youri
  vroeg 7 maanden, 2 weken geleden
  Fabian
  zei 7 maanden, 2 weken geleden

  Hey Youri,

  Momenteel wordt er een nieuw curriculum ontwikkeld waarbij de vakkenpaketten er anders gaan uitzien dan het voorheen was. Dus wanneer jij deze studie eventueel gaat doen zullen er een paar wijzigingen zijn maar mijn vakkenpakket in het jaar 1 was: introductie programmeren, introductie itsm, organisatie en it, project hello world. ik heb in het tweede kwartiel programmeren laten vallen anders kreeg je (obkjectgeorienteerd programmeren.) maar heb project hello world 2, infrastructure essentials em gedrag in organisaties gehad. hierna heb ik het probiel business gekozen en kreeg ik financien databases projectmanagement en project ehealth laatste kwartiel: project bedrijfsinnovatie, Procesmanagement, webontwikkeling(eigen website maken(basic)) en business english. Dit is het eerste jaar! Hopelijk heb ik je genoeg geinformeerd!

 • HBO-ICT
  Welke vakken heb je? En is de opleiding leuk/moeilijk voor jou?
  Youri
  vroeg 7 maanden, 2 weken geleden
  Fabian
  zei 7 maanden, 2 weken geleden

  Hey Youri!

  Ik ben zelf een HBO-ICT Business student
  Hierbij krijg ik vakken over databases, klein beetje programmeren, management vakken, klein beetje financiële vakken. Oftewel heel breed en je leert van alles. Is het makkelijk/moeilijk?! Dat verschilt per persoon. Zelf vind ik het een prima studie en de last is niet heel erg zwaar maar merk dat er wel andere mensen zijn die er meer moeite/energie er moeten insteken.

 • HBO-ICT
  Hi, momenteel zit ik mijn laatste jaar van mijn MBO 4 opleiding applicatie- en mediaontwikkelaar. Nu weet ik dat programmeren niet voor mij is, maar ICT nog wel. Is business IT misschien een goed alternatief voor mij? Is er iemand die in mijn schoenen heeft gestaan en hier ook over twijfelde?
  Stefan
  vroeg 8 maanden geleden
  Fabian
  zei 7 maanden, 2 weken geleden

  Hey Stefan, Als programmeren jou niet ligt is Business IT zeker nog een goede IT opleiding tijdens business it krijg je minimaal met programmeren te maken natuurlijk wel een klein beetje.

Fabian

Stel je vraag aan Fabian

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd