Sharon

Sharon nl

studeert Verpleegkunde (HBO-V)

Hi, Mijn naam is Sharon, ik heb ervoor gekozen om na de mbo-v de hbo-v te gaan doen! Dit om extra verdieping te krijgen in het vak verpleegkunde. Heb jij een vraag over de opleiding verpleegkunde stel hem gerust! Groetjes !

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Sharon heeft beantwoord

 • Verpleegkunde (HBO-V)
  Hoi !Ik heb een aantal vragen; - moet je ve verslagen schrijven ?- moet je veel presenteren- moet je veel communiceren?- wat als je niet social bent ?
  Irene
  vroeg 1 jaar, 1 maand geleden
  Sharon
  zei 9 maanden, 2 weken geleden

  Hi Irene,

  Binnen de opleiding Verpleegkunde moet je inderdaad redelijk wat verslagen schrijven en presenteren. Het is absoluut niet erg als je hier nog in moet groeien, school is om te leren en er is ook zeker de ruimte om hierin te groeien. Hetzelfde geld voor communicatie. In het vak verpleegkunde is communicatie een heel belangrijk aspect, ook hier kan je gedurende de opleiding in groeien. Vraag jezelf wel af of dit is wat je wilt! Succes met de studiekeuze.

  Groetjes Sharon

 • Verpleegkunde (HBO-V) Studie-inhoud
  HoiHoi, ik vroeg mij af wat het verschil is tussen een mbo en hbo verpleegkundige, en dan vooral in de thuiszorg en een verzorgingstehuis. Ben je meer bezig met administratie of doe je meer de complexe zorg? Ik wil dit graag weten omdat ik twijfel tussen die opleidingen. Alvast bedankt!
  Senna
  vroeg 1 jaar, 3 maanden geleden
  Sharon
  zei 9 maanden, 2 weken geleden

  Hi Senna,

  Het grootste verschil wat ik merk is dat er op het HBO meer wetenschappelijk wordt gekeken naar waarom je iets doet. Je leert op hbo dus met name om te leren kijken waarom je iets doet en waarom dit goed werkt of niet. Het betekend niet direct dat je meer administratie doet dat is afhankelijk van de functie die je gaat nemen. Wel werk je in complexere zorg situaties.

  Ik hoop dat je hier wat mee kan, succes!

  Groetjes Sharon

Sharon

Stel je vraag aan Sharon

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd