Seyra

Seyra nl

studeert Verpleegkunde (HBO-V)

Hoi! Ik ben Seyra Demircan, 23 jaar, laatstejaars student aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Voordat ik met de opleiding begon, ben ik afgestudeerd als MBO-verpleegkundige. Vervolgens ben ik doorgestroomd naar het HBO en verwacht ik dit jaar mijn diploma te behalen. De opleiding tot HBO-verpleegkunde bevalt me tot nu toe erg goed! Ik heb veel kennis en ervaring mogen op doen. Zo heb ik stage gelopen in het Deventer Ziekenhuis op afdeling cardiologie en bij thuiszorg Carinova in Staphorst. Tevens heb ik de minor Voeding aan de hogeschool Utrecht mogen doen. Al met al heb ik een leuke tijd achter de rug en ben ik bijna gediplomeerd! Heb je vragen over de studie, het traject of andere dingen? Stel ze dan gerust! Ik zal proberen al je vragen te beantwoorden.

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Seyra heeft beantwoord

 • Verpleegkunde (HBO-V)
  Hoi student, ik heb een vraag over de HBO-V studie. Ik ben over anderhalf jaar afgestudeerd MBO-V'er. Dan mag ik de HBO-V toch verkort doen (2 jaar)
  irene
  vroeg 9 maanden, 3 weken geleden
  Seyra
  zei 9 maanden, 2 weken geleden

  Hi Irene! Wat leuk dat je wilt doorstromen! Ik heb dat ook gedaan. De HBO-V instroom duurt 3 jaar. Je krijgt dus een 1 jaar vrijstelling. Leerjaar 1 sla je in principe over en start je in leerjaar 2. In leerjaar 2 zul je een aantal vakken, toetsen en verslagen van leerjaar 1 krijgen. Dus eigenlijk doe je leerjaar 1 en 2 samen. Leerjaar 3 en 4 horen een beetje samen. Je mag dan zelf je route bepalen. Het is de bedoeling dat je 2x stage gaat lopen (van een half jaar), 1x een groepsonderzoek gaat doen en 1x een minor. In totaal ben je hier dus 2 jaar mee bezig en heb je als het goed is de opleiding ook afgerond!

  Ik hoop dat ik je vraag voldoende heb beantwoord.

  Groetjes Seyra

 • Verpleegkunde (HBO-V)
  Ik ben straks MBO-v afgestudeerd en wil de opleiding HBO-v volgen. Doordat ik MBO-v heb gedaan stroom ik in het 2de leerjaar. Echter wil ik via de opleiding HBO-v, OK assistente volgen, ik had begrepen uit de voorlichting dat dit kan. Heb ik dit goed begrepen?
  J
  vroeg 1 jaar geleden
  Seyra
  zei 9 maanden, 2 weken geleden

  Hi! Ja dat heb je goed begrepen. Ik wil je graag doorverwijzen naar ons website. Daar kun je precies vinden hoe de OK-route eruit ziet. (:
  https://www.saxion.nl/opleidingen/voltijd/bachelor/verpleegkunde-gezondheid-en-technologie/ok-route

  Ik hoop dat ik je vraag voldoende heb beantwoord.

  Groetjes Seyra

Seyra

Stel je vraag aan Seyra

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd