Mike Engelenberg

Mike Engelenberg

EN
NL
2e jaars student Integrale Veiligheidskunde
Komt uit Nederland

Hoi! Ik volg Integrale veiligheidskunde op Saxion in Deventer. Ik zit in het vierde jaar van de opleiding. Ik heb vorig jaar stage gelopen bij PVO Oost-Nederland en doe de minor 'Verwarde personen'.

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Integrale Veiligheidskunde

Hai, kan ik met deze opleiding douane worden of is een andere opleiding beter?

Floor, 5 maanden geleden
Integrale Veiligheidskunde

Hallo, Welke opleiding is beter geschikt om bij de douane te kunnen werken? En dan bedoel ik de fysieke douane op Schiphol... Integrale Veiligheidskunde of Security Management? Of ik HBO Rechten eventueel ook een optie aangezien dit mij ontzettend interesseert? Kan iemand mij hiermee helpen?

Destiny, 6 maanden geleden
Integrale Veiligheidskunde

1 Klopt het dat de richting Veiligeidskunde alleen in Enschede zit? 2 Kan je na deze opleiding ook BHV en EHBO cursussen geven?

Lidy, 6 maanden geleden
Integrale Veiligheidskunde

Zou ik het mailadress mogen hebben of telefoonnummer, want ben er wel een beetje klaar mee. Ik neem elke keer contact op met Saxion en word continu doorverbonden en school verwacht wel dat ik straks ingeschreven sta.

Lisanne van Es, 7 maanden geleden
Integrale Veiligheidskunde

Goedenmiddag, Mijn naam is Lisanne van Es en ik ben 19 jaar oud. Momenteel zit ik in de selectieprocedure van de politieacademie, maar ik moet wel een backup plan hebben. Ik wil me super graag inschrijven voor IVK. Alleen ik kan me alleen inschrijven voor Apeldoorn en wil graag naar Enschede toe.

Lisanne, 7 maanden geleden
Integrale Veiligheidskunde

Zijn de volledige 4 jaar van de opleiding te volgen in deventer? En hoelang is het lopen van het station naar de school?

Joep, 10 maanden geleden
Integrale Veiligheidskunde

Hallo! Mij lijkt deze opleiding ontzettend leuk, maar ben een beetje bang voor de economie vakken. zelf volg ik geen economie op de middelbare school. kan dat een probleem zijn?

Nicole, ongeveer 2 jaar geleden
Integrale Veiligheidskunde

Wat zijn de te behalen EC's om over te gaan naar het 2e jaar?

rik, meer dan 2 jaar geleden