Tess

Tess en nl

studeert Fashion & Textile Technologies

Hoi! Mijn naam is Tess Mulder, 23 jaar oud en ben derdejaarsstudent bij Fashion & Textile Technologies. Ik heb als vooropleiding Fashion Management gevolgd aan het ROC van Twente in Enschede. Door een studievertraging ben ik vorig jaar bezig geweest om mijn vakken te halen die ik nog niet had gehaald. Hierdoor weet ik ook wat af van vrijstellingen! Momenteel ben ik bezig met mijn minor Communicatie. Mochten er vragen zijn, stel ze gerust!

Ga naar opleiding volg @Tessmulder97 stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Tess heeft beantwoord

 • Fashion & Textile Technologies
  Ga je in deze studie ook echt creëren, werk je ook met stoffen en de naaimachine bijvoorbeeld?
  Nannie
  vroeg 2 dagen, 17 uur geleden
  Tess
  zei 2 dagen, 17 uur geleden

  Hai Nannie,

  Jazeker. We krijgen les hierin en er zijn projecten waarbij je de rol kan aannemen om patronen te tekenen en een collectie te maken. Hopelijk is hiermee je vraag beantwoord, anders hoor ik het graag!
  Groetjes!

 • Fashion & Textile Technologies
  How zit het met de Engelstalige versie en de Nederlandstalige? Het staat me ergens bij dat als je de Nederlandstalige versie doet je op de helft overgaat naar Engelstalig. Maar hoe zit dit?
  Lucia Boevé
  vroeg 2 weken, 6 dagen geleden
  Jorine
  zei 2 weken, 6 dagen geleden

  Hoi Lucia,

  Als je voor Nederlands kiest is in het eerste jaar alles in het Nederlands, je krijgt dan de vakken in het Nederlandse en ook de projecten maak je met Nederlandse klasgenoten in het Nederlands. Je hebt wel het vak Engels. In het tweede jaar heb je ook de vakken in het Nederlands, maar is sommige stof wel in het engels. Ook zijn in het tweede jaar een deel van de projecten in het engels, waarbij je bij internationale studenten in een groep kunt komen en dus ook met hen engels moet praten.

  Als voor je engels kiest, zal vanaf het eerste jaar alles in het Engels zijn. Je kunt dan ook in een klas komen met internationale studenten die geen Nederlands spreken.

  Hopelijk beantwoordt dit je vraag!

  Nog 2 antwoorden Toon minder antwoorden

 • Fashion & Textile Technologies
  Welke laptop is het beste voor deze opleiding? Ik wil het liefst geen MacBook, maar ik heb verder niet zoveel verstand van laptops
  Marleen
  vroeg 7 maanden, 1 week geleden
  Tess
  zei 7 maanden, 1 week geleden

  Hallo Marleen!
  In principe is elke laptop goed. Programma’s zoals illustrator of Photoshop staan ook op de computers op school. Ik vind het persoonlijk handig om deze ook op mijn laptop te hebben zodat ik thuis kan werken. Ik ben hiervoor naar de mediamarkt gegaan en verteld dat ik een laptop zocht die deze programma’s aan kon. Op advies hiervan heb ik een laptop uitgezocht (ik heb een acer).

  Hoop je vraag hiermee voldoende te hebben beantwoord, anders hoor ik het graag.

  Nog 1 antwoord Toon minder antwoorden

 • Fashion & Textile Technologies
  Moet je goed kunnen tekenen voor deze opleiding? En moet je erg creatief zijn?
  Dieuwertje
  vroeg 10 maanden, 3 weken geleden
  Laura
  zei 10 maanden, 3 weken geleden

  Hi Dieuwertje!
  Je hoeft helemaal niet goed te hoeven tekenen! Je moet wel een beetje creatief zijn, aangezien je ook moodboards moet maken, infographics, etc. Hopelijk antwoord dit je vraag!
  Mgv,
  Laura

  Nog 2 antwoorden Toon minder antwoorden

Tess

Stel je vraag aan Tess

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd