Merna

Merna en nl

studeert Bouwtechnische Bedrijfskunde (studierichting)

Ik ben Merna, 22 jaar en ik ben tweede jaars student. Naast mijn studie ben ik aan het vloggen over de bouw! Als ik toch mijn passie ergens in kwijt kan, waarom niet! :D Daarnaast ben ik gek op innovatie! Ja dit ga je niet geloven, maar ik loop op dit moment al stage. Bij mijn stage hou ik mij bezig met het digitaliseren van werkprocessen. Super Gaaf! Laat maar weten als je een vraag hebt!

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Merna heeft beantwoord

 • Bouwtechnische Bedrijfskunde (studierichting)
  Ik doe nu mbo 4 bedrijfsadministratie. Ik heb op de mavo (VMBO-TL) wiskunde gehad en dat ging mij goed af. Is dit voldoende basis wiskunde voor bouwtechnische bedrijfskunde of moet ik nog bijleren om wiskunde te kunnen volgen?
  Sonja
  vroeg 1 maand geleden
  Merna
  zei 1 maand geleden

  Dag Sonja,

  Het is wel even bikkelen in het begin, maar lukt wel. Als je BTB gaat doen, dan krijg je alleen basis wiskunde in jaar 1. Daarna heb je geen wiskunde meer nodig. Zelf heb ik dezelfde situatie gehad als jij. Het is even bikkelen, maar gaat je zeker lukken!

 • Bouwtechnische Bedrijfskunde (studierichting)
  Als ik de opleiding 'Bouwtechnische bedrijfskunde' heb afgerond, kan ik dan via een versnelde route, leraar economie op het voorgezet onderwijs worden. Zo ja, hoe ziet die route eruit?
  Mik
  vroeg 4 maanden, 2 weken geleden
  Merna
  zei 4 maanden, 2 weken geleden

  Dat zou ik eerlijk gezegd niet weten. Het zou eventueel kunnen zijn dat je misschien vrijstelling zou kunnen krijgen op een aantal vakken, maar ik denk wel dat je een leraren opleiding nodig hebt.

 • Bouwtechnische Bedrijfskunde (studierichting)
  Is bouw technische bedrijfskunde het zelfde als de studie technische bedrijfskunde?
  Ryan
  vroeg 5 maanden, 2 weken geleden
  Merna
  zei 4 maanden, 2 weken geleden

  Nee dit de bedrijfskundige kant in de bouw

Merna

Stel je vraag aan Merna

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd