Lieke

Lieke en nl

studeert Fashion & Textile Technologies

derdejaars student Fashion and Technology textiles met een vooropleiding aan Jean school als denim developer.

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Lieke heeft beantwoord

 • Fashion & Textile Technologies
  Wat is de rede dat je voor deze school en opleiding hebt gekozen en niet voor een school zoals AMFI?
  Julia
  vroeg 2 maanden geleden
  Eline
  zei 2 maanden geleden

  Hoi Julia,

  Ik heb expres voor deze opleiding gekozen omdat ftt je alles leert over de textiel en mode industrie; het is een hele brede opleiding. Het AMFI is veel gerichter op fashion, ook in design richting. Het is juist belangrijk om van alles wat te weten vind ik :)

  Succes nog met je keuze!

  Nog 2 antwoorden Toon minder antwoorden

 • Fashion & Textile Technologies
  Hallo, ik ga wisselen van opleiding en maak de overstap naar Fashion and Textiel Technologies. Ik ga ervanuit dat je voor deze studie net als iedere andere ook boeken moet aanschaffen, zouden jullie mij alvast een lijstje kunnen geven met boeken die veel gebruikt worden?
  Anouk
  vroeg 2 maanden geleden
  Lieke
  zei 2 maanden geleden

  Hi Anouk,

  Laat je niet verleiden door oud studenten die boeken aanschaffen. Tijdens de gehele opleiding krijg je online les en wordt je getoetst n.a.v de powerpoints die je kan studeren. Je hoeft dus geen boeken aan te schaffen voor de lessen. Het kan zijn dat er een opdracht tussen zit waar je 'blue is the new black' voor nodig hebt maar dat wordt tijdig aangegeven. Heel veel plezier met je studie! Lieke :)

 • Fashion & Textile Technologies
  Zijn er veel Nederlanders die de studie in het Engels doen?
  Persephone
  vroeg 8 maanden, 4 weken geleden
  Lieke
  zei 8 maanden, 4 weken geleden

  Ja, voor het verbeteren voor je engelse vaardigheden in de mode branch kiezen relatief veel Nederlandse studenten om de engels talige opleiding te volgen. Op dit moment bestaat mijn klas voor ongeveer de de helft uit buitenlandse studenten en de helft uit Nederlandse studenten

  Nog 1 antwoord Toon minder antwoorden

 • Fashion & Textile Technologies
  wat is het verschil tussen de nederlandse en engelse opleiding? is het dan zo dat je 100% van de stof en de toetsen in de gekozen taal krijgt of is bijv de stof in het engels maar toetsen in nederlands?
  anouk
  vroeg 9 maanden geleden
  Lieke
  zei 9 maanden geleden

  Hi Anouk,

  Wanneer je kiest voor de Nederlandstalige opleiding krijg je de meeste/ alle lesstof in het Nederlands. Als je kiest voor de Engelstalige opleiding krijg je alle lessen in het Engels. De projecten worden soms gemixt waardoor je dus ofwel met Nederlandse of buitenlandse studenten samen werkt. Maar de taal die je kiest is ook de taal waarin je examens worden afgenomen.

  Succes! :)

  Nog 5 antwoorden Toon minder antwoorden

Lieke

Stel je vraag aan Lieke

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd