Romy

Romy en nl

studeert Vastgoed en Makelaardij

Student vastgoed en makelaardij. Meer weten over vastgoed of persoonlijk direct vragen stellen? Volg @Vastgoedkunde op Instagram of Facebook.

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Romy heeft beantwoord

 • Vastgoed en Makelaardij
  Wat is de officiële startdatum van het collegejaar 2021/2022?
  Tommy
  vroeg 1 week, 4 dagen geleden
  Romy
  zei 1 week, 4 dagen geleden

  Beste Tommy,

  Het college jaar start met een introductie jaar die is van 23 augustus tot 26 augustus. Sommige dagen zijn vrijwillig, hoe dit precies vorm gaat geven is nog onzeker door corona. Op 27 augustus is de eerste les dag.

  Groeten Romy

 • Vastgoed en Makelaardij
  Hallo, Hoe zit deze opleiding verwant aan investeren in vastgoed om hier zelf profijt aan te krijgen? Wordt daarover überhaupt gesproken in de opleiding? Is het wel waard om die 4 jarige opleiding te doen puur voor de kennis wat betreft investeren? Groetjes Stefan
  Stefan
  vroeg 1 maand, 1 week geleden
  Romy
  zei 1 maand, 1 week geleden

  Het investeren in vastgoed is een parktijk voorbeeld. Ga er vanuit dat de opleiding je de kennis en inzicht geeft om advies te geven. Rekenkundige analyse leert een belangrijk deel om financieel inzicht te krijgen om te beleggen. Ga er absoluut niet vanuit dat je wordt opgeleid om direct zelf te kunnen beleggen. De opleiding geeft wel alle bouwstenen hier voor maar dan in de vorm van kennis en praktijk voorbeelden. De opleidingen is ook breder dan alleen beleggen. Kort om het is een “vastgoed” opleiding die je alle standaarden leert over de markt en alles wat daar bij komt kijken.

  Is je vraag niet beantwoordt, stuur dan een nieuwe vraag.
  Voor tips en advies over vastgoed volg @Vastgoedkunde op Instagram. (Eventueel kan ik daar ook je investering’s vragen beantwoorden.)

  Groeten,
  Romy Egbertzen

 • Vastgoed en Makelaardij
  Beste Romy, Waar moet iemand absoluut over beschikken om met deze opleiding te beginnen?
  Lisa
  vroeg 2 maanden geleden
  Romy
  zei 1 maand, 1 week geleden

  Hallo lisa,

  Deze opleiding is zeer geschikt voor mensen met doorzettingsvermogen. Zijn er vakken waarvan je denkt dat is mijn zwakke punt, dan is het zaak om daar vol voor te gaan. Het is een opleiding die enorm veel praktijk voorbeelden geeft. Het is in mijn ogen de ultieme opleiding waarmee je later goed kan werken in vastgoed wereld, je kan er dus nog alle kanten mee op. Je moet vooral zelf gemotiveerd zijn om veel te willen leren, doorzettingsvermogen is hierbij erg belangrijk.

  Is je vraag niet beantwoord, stuur dan een nieuwe.
  Wil je meer weten over vastgoed volg dan op Instagram @Vastgoedkunde , ook daar kan je jouw vastgoed gerelateerde vragen stellen.

  Groeten,
  Romy

 • Vastgoed en Makelaardij
  Hai Sophie, kun jij mij mss vertellen hoeveel dagen je het eerste jaar op school zit. Ze praten over +/- 22 contacturen maar over hoeveel dagen word dat verdeeld. Weet jij ook hoe de start zal gaan (in hoe verre dat natuurlijk al bekend is) ivm het coronavirus, word er nog steeds online lesgegeven
  Mariska
  vroeg 9 maanden geleden
  Romy
  zei 9 maanden geleden

  Hallo,
  Het is standaard dat je 1 dag in de week vrij bent, denk er wel aan dat dit is voor de studie. Je zal het zelf moeten inschatten of je die dag moet leren (dit is voor iedereen anders).

  Het is nog voor studenten en voor de nieuwe studenten onduidelijk hoe de lessen zich gaan hervatten. Hier is een link waar wat meer informatie in staat https://www.saxion.nl/nieuws/2020/juni/update-24-welkombijsaxion---persoonlijk-warm-en-toekomstgericht-onderwijs

  Ik hoop dat dit duidelijk is, stel anders nog een nieuwe vraag.

 • Vastgoed en Makelaardij
  Hallo, Ik had een vraag over de opleiding Vastgoed en Makelaardij. Mijn vooropleiding is MBO bouwkunde niveau 4. Zou dit een goede onderlegger kunnen zijn voor deze opleiding? MVG Niek Teunissen
  Niek
  vroeg 9 maanden, 3 weken geleden
  Romy
  zei 9 maanden geleden

  Dit is zeker een goede vooropleiding! We hebben 4 modules bouwkunde verdeelt over 2 jaar. Daar heb je al veel voordeel met jou kennis.

  Ik hoop je te hebben geholpen.
  Stel anders nog een nieuwe vraag

 • Vastgoed en Makelaardij
  ben je met deze opleiding ook bezig met de binnenkant van huizen? bijvoorbeeld inrichting
  lies
  vroeg 10 maanden geleden
  Romy
  zei 9 maanden geleden

  Deze opleiding is erg breed! Vaak worden visualisaties wel gevraagd. Je moet wel na denken over hoe je gebouwen in deelt dit wordt vaak in projecten gevraagd.

  Ik hoop je geholpen te hebben.
  Stel anders nog een nieuwe vraag.

Romy

Stel je vraag aan Romy

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd