Anouk

Anouk nl

studeert Vastgoed en Makelaardij

Mijn naam is Anouk Poorterman, en zit in het eerste leerjaar van de opleiding van Vastgoed&makelaardij. Ik ben ontzettend enthousiast over deze opleiding, en hoop jou te kunnen helpen met een beeld te krijgen van deze opleiding, en misschien net zo enthousiast te worden over deze opleiding als ik.

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Anouk heeft beantwoord

 • Vastgoed en Makelaardij
  Krijg je het vak Nederlands?
  Tommy
  vroeg 2 maanden, 3 weken geleden
  Anouk
  zei 2 maanden, 3 weken geleden

  Hallo Tommy,

  Gedurende de opleiding krijg je geen Nederlands, wel heb je in het eerste en in het tweede jaar het vak Engels. Hoop dat ik hiermee je vraag heb beantwoord.

 • Vastgoed en Makelaardij
  Ik zit nu op mbo maar twijfel toch om over te stappen op hbo, want ik heb wel mijn havo diploma behaald. Door een eerder mislukt jaar op het hbo ben ik bang om opnieuw te starten. Is de studie heel erg ingewikkeld of is het te doen?
  Fleur
  vroeg 10 maanden geleden
  Anouk
  zei 2 maanden geleden

  Hallo Fleur!

  Als ik uit eigen ervaring mag spreken is deze opleiding voornamelijk een kwestie van doen. Het is natuurlijk erg belangrijk dat de opleiding je ook aanspreekt, aangezien je daardoor al gemotiveerd start aan het begin van de opleiding!

  Ik leer zelf niet gemakkelijk en moet vaak best veel moeite doen om de stof op me te nemen, maar ondanks dat lukt het mij ook. Het eerste jaar van de opleiding Vastgoed & Makelaardij begint op instapniveau, wat betekent dat iedereen zonder enige voorkennis of vooropleiding van het vakgebied, mee zou kunnen komen met het niveau.

  Dus bang zijn om opnieuw te starten zou ik zeker niet zijn! Als de opleiding Vastgoed & Makelaardij je aanspreekt, je het echt leuk lijkt en je er voor de volle 100% voor wilt gaan, ben ik er zeker van overtuigd dat dat gaat lukken!!

  Met vriendelijke groet,

  Anouk Poorterman

 • Vastgoed en Makelaardij
  Momenteel zit ik in mijn examenjaar op de havo met het pakket C&M incl. Economie en bedrijfseconomie. Ik vroeg aan een leraar bij de open dag of het een probleem was dat ik geen wi had, dit was geen probleem zodra ik maar eco en beco had. Echter na aanmelding blijk ik niet toelaatbaar te zijn..
  A
  vroeg 11 maanden, 1 week geleden
  Anouk
  zei 11 maanden geleden

  Hallo,

  Als ik de toelatingseisen van de opleiding bekijk zie ik dat je met het pakket C&M aan deze eisen moet voldoen: Economie of Management & Organisatie of Bedrijfseconomie
  EN wiskunde A of wiskunde B.
  https://www.saxion.nl/opleidingen/voltijd/bachelor/vastgoed-en-makelaardij/toelating
  De bovenstaande link geeft je nog meer informatie over de toelatingseisen.

  Wel vreemd inderdaad dat de leraar aangeeft dat wiskunde niet noodzakelijk is, en het op de site duidelijk 1 van de vereiste is.

Anouk

Stel je vraag aan Anouk

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd