Laura

Laura en nl

studeert Fashion & Textile Technologies

Prepared to help others and be a representative for the F&TT course!

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Laura heeft beantwoord

 • Fashion & Textile Technologies
  How zit het met de Engelstalige versie en de Nederlandstalige? Het staat me ergens bij dat als je de Nederlandstalige versie doet je op de helft overgaat naar Engelstalig. Maar hoe zit dit?
  Lucia Boevé
  vroeg 2 weken, 6 dagen geleden
  Jorine
  zei 2 weken, 6 dagen geleden

  Hoi Lucia,

  Als je voor Nederlands kiest is in het eerste jaar alles in het Nederlands, je krijgt dan de vakken in het Nederlandse en ook de projecten maak je met Nederlandse klasgenoten in het Nederlands. Je hebt wel het vak Engels. In het tweede jaar heb je ook de vakken in het Nederlands, maar is sommige stof wel in het engels. Ook zijn in het tweede jaar een deel van de projecten in het engels, waarbij je bij internationale studenten in een groep kunt komen en dus ook met hen engels moet praten.

  Als voor je engels kiest, zal vanaf het eerste jaar alles in het Engels zijn. Je kunt dan ook in een klas komen met internationale studenten die geen Nederlands spreken.

  Hopelijk beantwoordt dit je vraag!

  Nog 2 antwoorden Toon minder antwoorden

 • Fashion & Textile Technologies
  Hallo, ik had nog een vraagje over watvoor laptop goed is, ik ben nu aan het kijken welke ik wil en had gezien dat de laptop aan een paar eisen moet voldoen. Nu vroeg ik me af hoe belangrijk de videokaart is, er staat dat je een amd of nvidia nodig hebt, maar kan bijvoorbeeld Intel ook?
  Marleen
  vroeg 6 maanden, 1 week geleden
  Laura
  zei 6 maanden, 1 week geleden

  Hi Marleen!
  Toen ik twee jaar geleden begon met deze opleiding, werd het mij aangeraden om een MacBook te halen aangezien deze goed werken met de adobe creative cloud programma's (inDesign, Illustrator, Photoshop). Maar in mijn tweede jaar hebben wij een programma moeten gebruiken die niet beschikbaar was voor Apple. Dus mijn punt is, ik zou kijken naar laptops die zware programma's aan kunnen en waar je veel opslag op kunt hebben (of je neemt een hard drive erbij). Verder weet ik niks over deze eisen, misschien dat het veranderd is.. Hopelijk helpt dit een beetje!

 • Fashion & Textile Technologies
  Moet je goed kunnen tekenen voor deze opleiding? En moet je erg creatief zijn?
  Dieuwertje
  vroeg 10 maanden, 3 weken geleden
  Laura
  zei 10 maanden, 3 weken geleden

  Hi Dieuwertje!
  Je hoeft helemaal niet goed te hoeven tekenen! Je moet wel een beetje creatief zijn, aangezien je ook moodboards moet maken, infographics, etc. Hopelijk antwoord dit je vraag!
  Mgv,
  Laura

  Nog 2 antwoorden Toon minder antwoorden

Laura

Stel je vraag aan Laura

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd