Marisca

Marisca nl

studeert Fashion & Textile Technologies

Hoi! Mijn naam is Marisca Goosen, ik ben 21 jaar en studeer de opleiding Fashion & Textile Technologies. De opleiding bevalt mij heel erg goed. Ik heb altijd al een grote passie voor textiel gehad - dit is ook te zien op mijn insta acc. Ook weet ik hoe fijn het is om je vragen beantwoord te krijgen wat betreft je studiekeuze, hiermee help ik je graag!

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Marisca heeft beantwoord

 • Fashion & Textile Technologies
  wat is het verschil tussen de nederlandse en engelse opleiding? is het dan zo dat je 100% van de stof en de toetsen in de gekozen taal krijgt of is bijv de stof in het engels maar toetsen in nederlands?
  anouk
  vroeg 9 maanden geleden
  Lieke
  zei 9 maanden geleden

  Hi Anouk,

  Wanneer je kiest voor de Nederlandstalige opleiding krijg je de meeste/ alle lesstof in het Nederlands. Als je kiest voor de Engelstalige opleiding krijg je alle lessen in het Engels. De projecten worden soms gemixt waardoor je dus ofwel met Nederlandse of buitenlandse studenten samen werkt. Maar de taal die je kiest is ook de taal waarin je examens worden afgenomen.

  Succes! :)

  Nog 5 antwoorden Toon minder antwoorden

 • Fashion & Textile Technologies
  Moet je goed kunnen tekenen voor deze opleiding? En moet je erg creatief zijn?
  Dieuwertje
  vroeg 9 maanden geleden
  Laura
  zei 9 maanden geleden

  Hi Dieuwertje!
  Je hoeft helemaal niet goed te hoeven tekenen! Je moet wel een beetje creatief zijn, aangezien je ook moodboards moet maken, infographics, etc. Hopelijk antwoord dit je vraag!
  Mgv,
  Laura

  Nog 2 antwoorden Toon minder antwoorden

Marisca

Stel je vraag aan Marisca

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd