Sybe

Sybe en nl

studeert Human Resource Management

Hi! Mijn naam is Sybe, ik ben 19 jaar en ben eerste jaars Human Resource Management student. Binnen Saxion ben ik actief bij de promotie van de HRM-opleidingen en ben ik lid van studievereniging Flex. Verder ben ik vooral te vinden op Netflix en altijd opzoek naar mijn volgende reisbestemming. Ik zou zeggen kom verder, stel je vragen en "get ready for a smart world".

Ga naar opleiding volg @LankveldSybe stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Sybe heeft beantwoord

 • Human Resource Management
  Hoi, ik wil graag de studie HRM gaan doen. Ik las op de site dat je bij deze studie bedrijfseconomie krijgt, maar krijg je dit echt als een vak, en hoe uitgebreid? Want ik ben ontzettend slecht in dit vak, en dan met name de reken opgaven.
  X
  vroeg 1 maand, 3 weken geleden
  Sybe
  zei 1 maand, 3 weken geleden

  Hi X,

  Leuk dat je interesse hebt in HRM! Binnen de studie wordt er inderdaad aandacht geschonken aan bedrijfseconomie, alleen niet zoals je gewend bent. Er wordt meer gekeken naar de gedachte achter economie en waarom dingen nu zijn zoals ze zijn. Je krijgt bijvoorbeeld geen grote of moeilijke rekensommen, dat laten we gelukkig achterwege!

  Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag van je!

  Groetjes,

  Sybe

 • Human Resource Management
  Ik twijfel nog erg tussen HRM en social work. Nu denk ik zelf dat HRM beter bij mij past.Wat mij echter zorgen om maak is, het feit dat er op de site staat dat er mogelijk ook bedrijfseconomie in het vakpakket kan zitten, is dit verplicht of optioneel?
  Matay
  vroeg 4 maanden, 2 weken geleden
  Sybe
  zei 4 maanden, 2 weken geleden

  Hi Matay!

  Leuk om te horen dat HRM in de laatste ronde van jouw studiekeuze is gekomen, ik help je graag met je vraag.

  Economie speelt binnen het eerste jaar van HRM wel een rol, maar niet met berekeningen en dergelijke. Je leert meer te kijken naar wat de gedachte achter de economie is en uit welke facetten deze bestaat. Na het eerste jaar kan je er voor kiezen om HR-Development te gaan doen, waardoor je het meer economisch gerichte onderwijs overslaat.

  Ik hoop dat dit een antwoord is op jouw vraag, zo niet dan help ik je graag verder! :)

Sybe

Stel je vraag aan Sybe

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Posts

Alle posts van Sybe