Ik studeer niet meer bij Saxion en beantwoord helaas geen vragen meer...
Heb je een vraag over Forensisch Onderzoek?
Lisa

Lisa

EN
NL
4e jaars student Forensisch Onderzoek
Komt uit Nederland

Hi there, I study Forensic science at Saxion in Enschede. This is my fourth year in Enschede and I enjoy every minute of it. I love meeting new internationals and take up many new challenges that will learn me more and help me develop. I would love to show you around or meet you soon!

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Forensisch Onderzoek

Hoe zit het met de stages tijdens de opleiding? Begint dat al in het eerste leerjaar? En Hoelang loop je stage en waar?

Lynn, bijna 3 jaar geleden
Forensisch Onderzoek

Ik heb een vraag over de opleiding Forensisch Onderzoeker. Wat houdt de opleiding in naast de lessen/colleges? Is er bijvoorbeeld een stage of een scriptie in het laatste jaar?

Daan, ongeveer 3 jaar geleden
Forensisch Onderzoek

hoi, ik ben nu al een tijdje aan het kijken en zoeken naar opleidingen, ik zit toch met twee opleidingen die ik het interressants vind namelijk; forensisch onderzoeken en forensisch laberatorisch onderzoeken. alleen die twee opleidingen komen toch wel overeen, maar wat is eigenlijk het verschil?

ploy, ongeveer 3 jaar geleden
Forensisch Onderzoek

speelt natuurkunde een grote rol bij de opleiding? ik heb dit namelijk op 1/3 van het 4e jaar VWO laten vallen aangezien ik er heel erg slecht in ben.

wendy, bijna 4 jaar geleden
Forensisch Onderzoek

Zit deze opleiding alleen in Enschede? Of ook op de andere locaties van Saxion? Apeldoorn of Deventer dus.

Britt, bijna 4 jaar geleden
Forensisch Onderzoek

Hoi, ik heb mij ingeschreven voor forensisch onderzoek. Ik weet dat er een decentrale selectie is, dus een toets(en) maken. Ik heb een tussenjaar genomen dus mijn bio, sk, na, wi kennis is beetje weggezakt. Mijn vraag: hoe kan ik dit weer het beste ophalen en het beste leren voor de selectie? Gr, F.

Freddy, bijna 4 jaar geleden
Forensisch Onderzoek

Heey ik zit momenteel in 5 havo en heb moeite met scheikunde en wiskunde A, maar zou graag de studie forensisch onderzoek willen doen. Zijn de vakken echt heel belangrijk of moet het met een basis ook lukken? Groetjes Wendy

Wendy, bijna 4 jaar geleden
Forensisch Onderzoek

Hi, Ik doe nu MediaVormgeving op mbo4. Als ik mij wil inschrijven ben ik van plan om de vakken natuur- scheikunde en biologie te nemen, aangezien ik die niet op havo niveau heb gekregen. Is het slim om ook wiskunde a/b te volgen of is dat niet echt nodig? groetjes, Dean

Dean, bijna 4 jaar geleden
Forensisch Onderzoek

Hallo, ik zit nu in klas 4 mavo. Ik zou graag deze opleiding willen doen. Ik zie de havo niet echt zitten, weten jullie welke mbo-opleidingen er zijn die ik kan volgen en vervolgens deze opleiding? Bedankt alvast!

Savanna, bijna 4 jaar geleden
Forensisch Onderzoek

hallo! ik vroeg me af, waarom heb je precies scheikunde nodig? zou u me dat kunnen uitleggen?

loïs, ongeveer 4 jaar geleden
Forensisch Onderzoek

Zijn alle boeken in het engels? En zo ja is dit dan moeilijk te begrijpen bij bijvoorbeeld natuurkunde, wiskunde of biologie boeken?

Laura de Groot, ongeveer 4 jaar geleden
Forensisch Onderzoek

Heyy! Op dit moment zit ik in het examenjaar van de opleiding mediavormgeving (mbo4). In de afgelopen tijd ben ik erachter gekomen dat dit mij wel erg interessant lijkt. Kan ik met mijn MBO 4 deze opleiding wel doen? Op de middelbare heb ik wel mijn mavo diploma gehaald met (n&t).

Lisanne, ongeveer 4 jaar geleden
Forensisch Onderzoek

Hi, ik vroeg me af of deze studie een aansluitende master heeft? Is er dan ook een aansluitende master op een uni? (wat zijn de eisen voor de master op uni) Wat zijn beroepsmogelijkheden bij deze studie? Wat is het verschil tussen deze studie en applied sciences of chemie?

Mai, ongeveer 4 jaar geleden
Forensisch Onderzoek

Mijn vraag is of de lessen in het Nederlands zijn? Ben ik verplicht om nog een extra inenting voor hepatitis B te nemen? Is een IPad ook voldoende, of ben ik een laptop nodig?

Heidi, meer dan 4 jaar geleden
Forensisch Onderzoek

Hoi, Ik doe VWO met een NG pakket met natuurkunde en het lijkt me leuk om deze opleiding te doen. Ik vroeg mij af of de selectie ook echt gebaseerd is op cijfers. Ik ben namelijk niet erg goed in scheikunde en ik heb ook geen wiskunde B. Is de kans dan klein dat je wordt toegelaten? Groetjes Stef

stef, meer dan 4 jaar geleden