Dilara

Dilara de en nl

studeert Human Resource Management
komt uit Nederland

Hoi, ik ben tweedejaars student HRM aan het Saxion te Deventer. Daarnaast ben ik algemeen bestuurslid bij de leukste studievereniging Flex en kandidaat voor de functie interne zaken Deventer bij het KOSS. Ik ben 20 jaar en komt uit Winterswijk.

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Dilara heeft beantwoord

 • Human Resource Management
  Hoi Laura, Ik heb een droom om later in het buitenland te werken. Ik doe nu de mbo opleiding hrm en wil graag doorstuderen. Nu vraag ik mij af of ik bij deze opleiding de kans krijg om mij internationaal te ontwikkelen. Zou ik bijvoorbeeld in het buitenland stage kunnen lopen? Bedankt!!
  Kelly
  vroeg 1 maand geleden
  Dilara
  zei 1 maand geleden

  Hi Kelly!
  Wat een mooie ambitie om mee aan de slag te gaan. Via deze opleiding heb je de mogelijkheid om in het buitenland een stage of minor te volgen. Echter, wil jij je internationaal oriënteren raad ik je aan om ook eens bij e-hrm te gaan kijken. Dit is de internationale versie van hrm en wordt gegeven in Enschede.

  Nog 1 antwoord Toon minder antwoorden

 • Human Resource Management
  Ik heb MBO niveau 3 gehaald financieel administratief medewerker doe nu ict op niveau 3, maar dit is niks voor mij nu wil ik heel graag HBO doen en dit lijkt mij een vak waar ik voor wil gaan is dit dan mogelijk en moet ik dit dan wel doen of wordt het te moeilijk?
  Tjerk
  vroeg 1 jaar, 1 maand geleden
  Dilara
  zei 1 jaar, 1 maand geleden

  Hallo Tjerk,
  Ik kan alleen vinden dat je toegelaten wordt met een MBO niveau 4 diploma. Hoe dit verder zit durf ik je niet te vertellen. Wellicht dat ze je bij de studentenbalie meer informatie hierover kunnen bieden. 088 - 019 3773 Hierbij hun telefoonnummer.

  Nog 1 antwoord Toon minder antwoorden

 • Human Resource Management Toelatingseisen
  Is het een probleem als je geen economie hebt in je pakket?
  Lynn
  vroeg 1 jaar, 2 maanden geleden
  Dilara
  zei 1 jaar, 2 maanden geleden

  In principe is het geen probleem. Je krijgt het vak in het eerste jaar. Het kan zijn dat je iets meer moeite hebt om mee te komen, maar dan zijn de leraren altijd wel bereid om meer uitleg te geven.

 • Human Resource Management
  Ik ben geïnteresseerd in de opleiding, maar wat huiverig voor statestiek. Zot dat ook in deze opleiding?
  Anouk
  vroeg 1 jaar, 2 maanden geleden
  Dilara
  zei 1 jaar, 2 maanden geleden

  Hallo Anouk,
  Statistiek zit verwerkt in de vakken van de opleiding. Echter is het heel erg goed haalbaar, zelfs zonder wiskunde gehad te hebben.

Dilara

Stel je vraag aan Dilara

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd