Sherien

Sherien en nl

studeert Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO)
komt uit Nederland

Hai!🙋🏼‍♀️ Mijn naam is Sherien. Ik ben 22 en zit in het 4e jaar van de PABO in Enschede.

Ga naar opleiding volg @Pabostudent_ stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Sherien heeft beantwoord

 • Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO)
  Hallo,Ik zit erg te twijfelen tussen voltijd pabo en deeltijd pabo. Wat is het verschil tussen de deeltijd en voltijd en zou het mogelijk zijn om deeltijd te doen na een mbo 4 opleiding?
  Daphne
  vroeg 1 maand, 2 weken geleden
  Sherien
  zei 1 maand, 2 weken geleden

  Hallo,
  Deeltijd is alleen in Saxion Deventer te volgen. Over die opleiding doe je minder lang en dit is goed te combineren met een baan. Je krijgt de vakken versneld en dit kost je wel veel zelfstudie tijd. Volgens mij kan dat wel wat lastig zijn soms. Zelf ben ik ook begonnen na een mbo4 dus dat kan prima. Je moet wel aan de toelatingseisen voldoen. Als je geen baan hebt zou ik je toch aanraden om voor voltijd te gaan maar die keuze is aan jou! Ik hoop je geholpen te hebben.

  Nog 2 antwoorden Toon minder antwoorden

 • Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO)
  Kan ik de leraren opleiding doen na een verkorte opleiding van maatschappelijke zorg mbo niveau 4 persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen? Heb ik dan recht op de toelatingstoetsen van pabo?
  Nicky
  vroeg 4 maanden, 2 weken geleden
  Sherien
  zei 4 maanden, 2 weken geleden

  Ik heb zelf ook een mbo4 opleiding gedaan. Met een mbo4 diploma mag je de toelatingstoetsen doen ongeacht of dit een verkorte opleiding is geweest (dit begreep ik uit het antwoord van een docent die ik het vroeg).
  Succes! :)

 • Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO)
  Hallo, Ik heb een paar vragen voor jullie:). Is er bij de lokatie enschede de mogelijkheid tot het huren van een kluisje? Mag je van de boeken ook een eerdere druk gebruiken?Hebben jullie per dag veel verschillende boeken nodig?En wat vinden jullie het leukste aan de stage’s? groetjes
  Caitlin
  vroeg 10 maanden, 2 weken geleden
  Sherien
  zei 7 maanden, 1 week geleden

  Hai! Beneden staan een aantal kluisjes die je gewoon gratis kunt gebruiken, naar mijn weten is het niet mogelijk om een kluisje te huren zodat je altijd een kluisje hebt maar deze kluisjes zijn vaak gewoon vrij. Zelf heb ik vaak ook boeken van een eerdere druk gebruikt maar ik vraag dit altijd wel na bij de docent. Om eerlijk te zijn heb ik niet alle boeken altijd gekocht, alleen wat echt nodig was. Kijk ook eens op Facebook, er zijn veel groepen waarin pabo boeken worden verkocht.

  Het leukste aan de stages vind ik zelf dat je in contact komt met zoveel verschillende leeftijden. Zo leer je echt wat bij je past. Ook kom je bij vele scholen en werk je met veel mensen samen. Behalve dat, is natuurlijk het lesgeven erg leuk en om in stapjes zelf meer verantwoordelijkheid te krijgen. Ik hoop dat ik je vraag heb kunnen beantwoorden !

Sherien

Stel je vraag aan Sherien

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Posts

Alle posts van Sherien

 • Het is week 9, dat betekent: zelfstudieweek. De week waarin je hard aan het werk moet om je verslagen op tijd af te krijgen. Geen lessen, maar sommigen kiezen er toch voor om op school aan de slag te gaan 💪🏼🤓. #intosaxion https://t.co/thoO94370S

 • Hoe maak je een dagje op de pabo nog nét ietsje leuker? Zo dus💁🏼‍♀️. #intosaxion https://t.co/ElNsK0swSp

 • De kinderen van groep 5/6 kregen les over vulkanen. Per groepje kregen zij een vulkaansoort toegewezen waarbij zij zelf een informatieve poster gingen maken én deze gingen presenteren. Een goede lava kleur kiezen was toch nog lastig... #intosaxion https://t.co/MBapOetRE8

 • Het is stageweek, de eerste van dit schooljaar. Tijdens een stageweek ben je dus niet alleen op donderdag en vrijdag op stage. Hierdoor moet je goed plannen en zit je ‘s avonds nog wel eens met een laptop op de bank, lessen voor te bereiden. Nog 4 dagen te gaan! 💪🏼 #intosaxion https://t.co/9sAPtjruMq