Michael

Michael en nl

studeert Bestuurskunde/Overheidsmanagement
komt uit Nederland

Mijn naam is Michael Boertien. Ik kom uit Vroomshoop. Mijn interesses zijn politiek, geschiedenis, psychologie en het helpen en van mensen. Ik ben Intosaxion ambassadeur geworden, omdat ik graag mensen mag helpen en van informatie mag voorzien. Heb je dan ook vragen, wees vooral niet bang om ze te stellen.

Ga naar opleiding volg @michaeldoei stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Michael heeft beantwoord

 • Bestuurskunde/Overheidsmanagement
  Zijn er nog specifieke eisen waar je laptop aan moet voldoen voor deze studie?
  Jasper
  vroeg 1 jaar, 11 maanden geleden
  Michael
  zei 1 jaar, 11 maanden geleden

  Voor de opleiding Bestuurskunde/Overheidsmanagement is het van belang dat de laptop simpele programma's zoals Microsoft Office aankan. Daarnaast is het enige zware programma waarmee ik te maken heb gehad SPSS. Mijn laptop kan dit programma aan en is niet per se krachtig te noemen. Ik hoop dat je wat aan dit antwoord hebt. Mocht dat niet het geval zijn, mail dan gerust nog een keer terug.

 • Bestuurskunde/Overheidsmanagement
  Zijn er bij deze opleiding mensen met wat vroeger Asperger genoemd werd? Zijn de bekende Aspie eigenschappen een groot obstakel? Is de beschikbare ondersteuning nuttig?
  Maarten
  vroeg 2 jaar, 2 maanden geleden
  Michael
  zei 2 jaar, 2 maanden geleden

  Dag Maarten,

  Zo ver ik weet zijn er binnen de opleiding geen mensen die Asperger hebben. Je krijgt standaard een studieloopbaanbegeleider (mentor) waar je heen kunt als je met problemen loopt. Daarnaast hebben we een decaan waar je heen kunt met beperkingen en speciale voorzieningen kunt krijgen voor toetsen, maar ook bijvoorbeeld uitstellingen van toetsen.
  Ik hoop je vraag voldoende te hebben beantwoord. Mocht je toch nog vragen hebben stel dan gerust je vraag.

  Groet,

  Michael

 • Bestuurskunde/Overheidsmanagement
  Ik vraag me af of je ook vaak de stad in gaat bij de opleiding. Of je veel met burgers in contact komt om zo informatie op te doen die je nodig hebt voor je onderzoek. En ook vraag ik me af of hoe economisch de studie is. Moet je veel economische sommen maken of valt dit wel mee?
  Anne-Marije
  vroeg 2 jaar, 10 maanden geleden
  Michael
  zei 2 jaar, 10 maanden geleden

  Dag,

  In het eerste studiejaar doe je een viertal praktijkopdrachten. Hier kom je niet heel veel in contact met burgers maar in de vakken zelf is er soms wel de mogelijkheid om dit te doen of zit het verwerkt in het vak. Tijdens het tweede jaar kies jezelf je eigen praktijkopdrachten en kun je je dus inschrijven voor opdrachten waarin je veel met burgers het gesprek aangaat. Daarnaast doe je een onderzoek in het tweede leerjaar waarin zich ook de kans voordoet om met burgers in gesprek te gaan. Qua economie gaat het vooral om de theoretische economie. Verwacht geen grote sommen zoals je op de middelbare school gewend bent maar simpele theoretische vragen met een enkele keer een klein sommetje dat niet al te moeilijk is.

  Ik hoop dat je wat aan deze informatie hebt. Mocht je nog andere vragen hebben stel ze gerust.

  Groet,

  Michael

 • Bestuurskunde/Overheidsmanagement
  hoe moeilijk is de opleiding? Op sommige sites staat dat de opleiding in Deventer is en andere sites dat het in Enschede is, dus ik vraag me af in welke stad het nou aangeboden wordt?
  Ivona
  vroeg 4 jaar, 10 maanden geleden
  Michael
  zei 3 jaar geleden

  Dag Ivona,

  De opleiding bestuurskunde/overheidsmanagement wordt aangeboden in Deventer. Vroeger zat de opleiding in Enschede, maar deze is vier jaar geleden verplaatst naar Deventer. Mocht je nog verdere vragen hebben stel ze gerust.

  Groet,

  Michael

 • Bestuurskunde/Overheidsmanagement
  Hoe zijn de examens opgesteld alleen open vragen of meerkeuze of beide?
  Ivona
  vroeg 4 jaar, 11 maanden geleden
  Michael
  zei 3 jaar geleden

  Dag Ivona,

  Het eerste jaar bestaat uit meerkeuze toetsen en ongeveer 2 a 3 open toetsen. Het tweede jaar bestaat uit enkel open vragen toetsen met een meerkeuze toets (European Law). Het derde jaar kies je een minor, dus dat is aan jezelf. Het vierde jaar heb ik geen zicht op want ik zit nog in het derde leerjaar.

  Groet,

  Michael

Michael

Stel je vraag aan Michael

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd