Feline

Feline nl

studeert Verpleegkunde (HBO-V)

Ik ben Feline Lamsma en tweedejaars verpleegkunde student. Ik ben het eerste half jaar gestart met the game ik wil je hier alles over vertellen. Ik begin in februari met mijn eerste stage!

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Feline heeft beantwoord

 • Verpleegkunde (HBO-V)
  Ik had een vraagje, ik wil graag verpleegkundige gaan doen alleen heb ik hier geen kennis van ik heb hiervoor detailhandel gedaan.. denk je dat ik deze stap kan maken naar het hbo? Of kan ik beter niveau 4 gaan doen.. groetjes
  Barbara
  vroeg 2 jaar, 7 maanden geleden
  Linda
  zei 2 jaar, 7 maanden geleden

  Hallo Barbara!

  Indien jij gemotiveerd bent en bereid bent om hier veel voor te doen, dan moet dat geen probleem zijn. Ik had ook geen voorkennis toen ik aan de opleiding begon!
  Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd! Succes met je keuze!

  Groetjes,

  Linda

  Nog 1 antwoord Toon minder antwoorden

 • Verpleegkunde (HBO-V)
  Hallo,Ik wil graag weten wat nou het verschil is tussen de opleiding hbo v en de opleiding gezondheid en technologie. Welke vakken heb je bij hbo v die je bij gezondheid en technologie niet hebt en andersom?
  Romee
  vroeg 3 jaar, 1 maand geleden
  Saskia
  zei 3 jaar, 1 maand geleden

  Hallo Romee,
  Bij Gezondheid en Technologie krijg je in principe dezelfde vakken als bij verpleegkunde (HBO-
  V). Wat het verschil is, is dat er bij gezondheid en technologie meer technische vakken aan bod komen. Je richt je bij Gezondheid en Technologie dus vooral op techniek en innovatie in de gezondheidszorg.

  Ik hoop je vraag hiermee voldoende te hebben beantwoord, mocht je toch nog vragen hebben kun je je vraag altijd opnieuw stellen!

  Met vriendelijke groet,

  Saskia

  Nog 2 antwoorden Toon minder antwoorden