Ilse Verweij

Ilse Verweij

NL
10e jaars student Human Resource Management
Komt uit Nederland

Ik ben in 2012 afgestudeerd en werkzaam als HR Adviseur bij Dolmans. Praktijk gerelateerde vragen, stel ze gerust!

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Human Resource Management

Hoi, past hrm ook bij introverte mensen? Ik vind het leuk om mensen te helpen en te adviseren maar ben soms bang om te presenteren of vergaderingen te leiden. Hrm lijkt mij echt een leuke studie namelijk. Ik wil ook weten wat je precies doe

Kim, 7 maanden geleden
Human Resource Management

Oke dank voor je antwoord. Ik heb eigenlijk nog een vraag. (Niet lullig bedoeld) Maar ik vind het een beetje vaag overkomen. Wat is nou concreet wat je doet op een stage?

Loes, 11 maanden geleden
Human Resource Management

Hallo. Momenteel volg ik de opleiding onderwijsassistent nv. 4 op het MBO en ben over 3 maandjes klaar. Nu weet ik nog niet wat mijn vervolgstudie word. Ik hoorde dat de overstap van MBO naar HRM een grote stap is. Kunnen jullie iets meer over vertellen? Heeft iemand hier zelf ervaring mee?

Loes, 11 maanden geleden
Human Resource Management

Hoi Laura, Ik heb een droom om later in het buitenland te werken. Ik doe nu de mbo opleiding hrm en wil graag doorstuderen. Nu vraag ik mij af of ik bij deze opleiding de kans krijg om mij internationaal te ontwikkelen. Zou ik bijvoorbeeld in het buitenland stage kunnen lopen? Bedankt!!

Kelly, ongeveer 1 jaar geleden
Human Resource Management

Ik kom van MBO niveau 3 en heb gezien dat je vanaf 21 jaar een 21+ onderzoek kunt doen voor de opleiding kun je je hier op voorbereiden? of kun je je überhaupt voorbereiden voor de opleiding zonder dat op een MBO school te doen?

Tjerk, ongeveer 2 jaar geleden
Human Resource Management

Hoi! Ik ben geïntresseerd in HRM maar na wat online rondkijken heb je voor alle banen minimaal 1- 3 jaar ervaring nodig?? Was je niet bang dat je niks kon vinden? En is het moeilijk om een baan te krijgen?

Marijke, meer dan 2 jaar geleden
Human Resource Management

Hallo, ik vroeg mij af wat de verdeling in vakken is als je na het 1e jaar gaat kiezen voor een richting. Bijvoorbeeld 60% financieel 40% mens enz. als je financieel kiest. Ik ben bang dat als ik een richting kies minder van de andere af weet en dat een nadeel is voor als ik later een baan krijg.

Sanne, bijna 3 jaar geleden
Human Resource Management

Ik heb een vraagje, ik studeer op dit moment marketing & communicatie met de uitstroom evenementenorganisatie. Kan ik na deze opleiding HRM gaan doen? Of sluit mijn opleiding dan niet goed genoeg aan?

Yaël, ongeveer 3 jaar geleden
Human Resource Management

Hoe wisten jullie dat de opleiding HRM echt iets voor jullie was? De vakken van de opleiding spreken mij wel aan maar ik twijfel namelijk best wel of ik het leuk genoeg zou vinden voor een baan in de toekomst.

Nina, bijna 4 jaar geleden
Human Resource Management

Hoihoi! Momenteel zit ik in het laatste jaar van de MBO opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener, en ik wil volgend schooljaar graag starten met HRM voltijd in Enschede. Nu ben ik erg slecht in rekenen, is de opleiding dan wel haalbaar? En hoe zit het qua engels? Groetjes Britt

Britt, meer dan 4 jaar geleden
Human Resource Management

Dag dames, Ik heb interesse in de opleiding HRM, al een tijdje maar ben hier nooit eerder aan begonnen. Stom he? Nou heb ik interesse in de deeltijd variant, omdat voltijd studeren voor mij helaas geen optie meer is. Hebben jullie enig idee of dit vakkenpakket lijkt op de voltijd?

Sylvahna, meer dan 4 jaar geleden