Lars

Lars nl

studeert Hotel Management

Student Hotelschool, 22 jaar, woonachtig in Enschede, Werk bij de Frietfiets, Vind het leuk om contact te maken met mensen!

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Lars heeft beantwoord

 • Hotel Management
  Ik heb een aantal vragen namelijk:- hoe ziet je dag eruit als student?- voor welke vakken in het eerste jaar kan je je propedeuse halen?- Hoeveel uur zelfstudie?- Is er aanwezigheidsplicht?- Is er hulp bij studieproblemen, zo ja, waar?
  mel
  vroeg 2 jaar, 6 maanden geleden
  Lars
  zei 2 jaar, 6 maanden geleden

  Hoi Mel, leuk dat je interesse hebt voor de opleiding Hotel Management. Meestal heb je 3 á 4 dagen les in de week. De dagen waren bij mij nooit echt lang meestal 2 á 3 vakken achter elkaar. Daarnaast werk je wel veel samen in groepjes en zul je waarschijnlijk voor of na schooltijd afspreken om aan groepsopdrachten te werken. Je kunt in het eerste jaar 60 punten behalen dan heb je je propedeuse behaald. Om over te gaan naar leerjaar 2 heb je minimaal 51 punten nodig. Elk vak wat je volgt is 3 punten waard. Ongeveer 50% van de vakken is groepswerk en de andere 50% doe je individueel. Er is bij een paar vakken aanwezigheidsplicht. Als er problemen zijn kun je bij je studieloopbaanbegeleider terecht. Deze zal je helpen en eventueel doorverwijzen naar een andere docent/medewerker om het probleem op te lossen. Doordat Saxion Apeldoorn een kleine school is heb je veel contact met de docenten en medestudenten. Dit bevalt mij persoonlijk heel erg goed! Doordat de school zo klein is heeft de docent vaak wat extra tijd voor je! De helft van de lessen heb je ook ongeveer maar les met 15 medeleerlingen. De andere helft van de lessen is ongegeer met 30. Ik hoop dat ik zo je vragen een beetje goed heb kunnen beantwoorden, mocht je nog vragen hebben kun je altijd een berichtje sturen.

Posts

Alle posts van Lars

 • Hollandtour was geweldig! #maastricht #hotelschool #hospitalitybusinessschool #intosaxion

  Instagram foto: Hollandtour was geweldig! #maastricht #hotelschool #hospitalitybusinessschool #intosaxion