Kelly

Kelly nl

studeert Creative Media and Game Technologies
komt uit Nederland

Hi! Ik ben Kelly. Ik studeer Kunst en Techniek op Saxion in Enschede. Ik zit inmiddels in het vierde jaar van Creative Media and Game Technologies. Ook woon ik in Enschede en ga hier graag gezellig wat doen met vrienden of een avondje stappen. Heb je een vraag over de studie, de stad, of over heel iets anders? Vraag maar raak!

Ga naar opleiding volg @kellyamelink stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Kelly heeft beantwoord

 • Creative Media and Game Technologies
  Ik hoop in september te kunnen starten met CMGT, maar heb nog nauwelijks een basis omdat ik pas in het begin van dit studiejaar achter mijn interesse kwam. Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op de start van de studie? Moet ik bepaalde talen leren of research doen naar onderwerpen? Waar begin ik?
  Amke
  vroeg 1 jaar, 12 maanden geleden
  Sanne
  zei 1 jaar, 12 maanden geleden

  Hey Amke,

  Ik rond CMGT af in juli maar hoever ik heb gemerkt moet je het gewoon over je heen laten komen. Je Engels bijschaven is wel handig aangezien er sommige onderwerpen zijn waarvan de uitleg in het Engels is. Ook de beste tutorials zijn namelijk in het Engels. Wat is je interesse als ik vragen mag? Je daar in verdiepen kan geen kwaad. Ik had letterlijk geen verstand van enige vakken die we tijdens de opleiding hadden alleen de meeste van je klasgenoten ook niet. De lessen beginnen altijd op een basis niveau dus ik zou je geen zorgen maken.

  Nog 3 antwoorden Toon minder antwoorden

Kelly

Stel je vraag aan Kelly

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Posts

Alle posts van Kelly

 • Yes! Ik mag een interactieve campagne gaan maken voor mijn eerste keus! #excited #intosaxion… https://t.co/Gh2y6agYW4

 • Ohja, ook mocht ik nog even mijn Propedeuse papiertje ophalen #trots #propedeuse #opnaarjaar2 #intosaxion https://t.co/T5dWBWdhWz

 • Heerlijk tentamens volgende week! #blokken #intosaxion