Eva

Eva

studeert Fashion & Textile Technologies

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Eva heeft beantwoord

 • Fashion & Textile Technologies
  HoihoiIk had een vraagje, heb je voor deze opleiding een bepaald soort latop nodig. Ik hoorde dat er nogal wat grote bestanden op komen te staan. Ik ga namelijk dit jaar beginnen aan de studie fashion and textile technologies.Groetjes Aileen
  Aileen
  vroeg 4 jaar, 5 maanden geleden
  Idwerd
  zei 4 jaar, 5 maanden geleden

  Hoi Aileen, het klopt dat er inderdaad programma's als photoshop nodig zijn voor de opleiding. De goedkoopste soort laptop zal dit waarschijnlijk niet aankunnen, maar iets duurdere versies meestal wel. Het is niet zo dat je persee een apple nodig hebt. Ik hoop dat je hier wat aan hebt!

  Nog 1 antwoord Toon minder antwoorden

 • Fashion & Textile Technologies
  Ik ga volgend jaar beginnen met de opleiding F&TT. Nu ben ik opzoek naar een nieuwe laptop, wat werkt het beste voor deze opleiding? Apple of iets anders?
  Myrthe
  vroeg 4 jaar, 6 maanden geleden
  Kim
  zei 4 jaar, 6 maanden geleden

  Hoi Myrthe.

  Welke laptop je neemt maakt niet veel uit. Gewoon wat jij het fijnst vind. De computers op school zijn van apple, waardoor sommige studenten het handig vinden om ook een apple laptop te hebben.
  Wel is het handig om een groot geheugen, omdat je tijdens de opleiding met bepaalde programma's gaat werken zoals photoshop en SPSS, wat handig is als je deze ook op je laptop hebt staan.

  Ikzelf heb echter echt een hele simpele basic mini laptop, maar thuis werk ik op een gewone computer waardoor mijn laptop minder hoeft te kunnen.

  Nog 1 antwoord Toon minder antwoorden

 • Fashion & Textile Technologies
  Ik ben benieuwd als je een MBO 2 opleiding hebt Detailhandel, of je dan in deze branche een MBO-3 opleiding kan doen en wat het vakkenpakket is?
  Annette
  vroeg 4 jaar, 11 maanden geleden
  Eva
  zei 4 jaar, 11 maanden geleden

  Hoi Annette, ik denk dat je deze vraag beter bij een ROC kunt stellen. Wij weten alleen de toelatingseisen voor Hbo opleidingen. Voor deze opleiding moet je dan ook minimaal je mbo niveau 4 diploma hebben of een toets maken dat je het niveau aan kan als je 21+ bent. Ik zou zeggen kijk bijvoorbeeld bij het ROC van Twente. Hopelijk kunnen ze daar iets meer met je vraag! Groetjes Eva

  Nog 1 antwoord Toon minder antwoorden

 • Fashion & Textile Technologies
  hoe is het wonen in Enschede en dan vooral het uitgaansleven, ik Kom namelijk helemaal uit Haarlem en elke dag heen en weer is denk ik geen doen..
  Fenna
  vroeg 4 jaar, 9 maanden geleden
  Eva
  zei 4 jaar, 9 maanden geleden

  Hej Fenna! Ik kom zelf niet uit de randstad maar uit Apeldoorn, wat in mijn opinie een saaie oude mensen stad is, maar Enschede heeft wel iets. Het is eigenlijk een knus groot dorp, mensen zijn heel sociaal en het wonen is er erg prettig. Het belangrijkste het is ook goed betaalbaar.
  Het uitgaansleven is natuurlijk wel wat anders denk ik dan bij jou in de regio, vooral als je aan Amsterdam denkt. Het is hier zeker alleen niet saai. Je kan hier praktisch iedere dag uitgaan en er zijn altijd borrels. Die worden gegeven door zowel studie- als studentenverenigingen. Je kan natuurlijk nog bij een dispuut en ga zo maar door. Stel je doet dit allemaal, dan heb je zelfs te weinig tijd. Je hoeft je hier echt niet te vervelen. Verder zijn er ook nog heel veel studentensportverenigingen, waar je dus samen kan sporten, sociaal kan doen en een biertje kan drinken. Het is maar net wat je er zelf van maakt.
  Wil je meer weten, vraag maar raak! Liefs Eva

 • Fashion & Textile Technologies
  Hoe zijn de roosters?
  Fenna
  vroeg 4 jaar, 9 maanden geleden
  Eva
  zei 4 jaar, 9 maanden geleden

  Hej Fenna! Als het goed is heb je iedere week een ander rooster, dit heeft zo zijn voor- en nadelen, maar je hebt zelden 5 dagen per week les. Genoeg tijd voor sociale en leuke activiteiten. Per kwartiel en week verschilt het ook nog of alles in 2 of 3 dagen te stoppen is of dat je er echt 4 moet zijn of heel af en toe 5. Ik heb zelf nooit problemen gehad met de roosters. Ik en vele medestudenten konden er altijd naast werken en een goed sociaal leven onderhouden. Ik hoop dat je hier voldoende aan hebt! Liefs Eva

Posts

Alle posts van Eva

 • Wat ben je na je studie van plan?


  • Eva zegt

   Doorstuderen.

 • Welke sociale media gebruik je om te communiceren met docenten?


  • Eva zegt

   Whatsapp