Ik studeer niet meer bij Saxion en beantwoord geen vragen meer.
Berichten die ik heb geplaatst vind je nog wel terug op IntoSaxion.nl!

Jessica

Jessica nl

studeerde Finance & Control
komt uit Nederland

Ik ben 23 jaar jong en woon in Enschede. Ik zit op dit moment in het vierde leerjaar van de opleiding Bedrijfseconomie. Voorafgaand aan deze studie heb ik succesvol mbo niveau drie en vier gedaan in deeltijd. Naast school speel ik basketbal en loop ik hard. Op dit moment volg ik de minor Supply Chain Management. Verder heb ik een bijbaantje bij de Praxis.

Ga naar opleiding volg @jessicavos4 stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Jessica heeft beantwoord

 • Finance & Control
  Is het makkelijk om een baan te vinden. Na dat je de studie hebt afgerond? En is het zwaar de opleiding
  Claudia
  vroeg 3 jaar, 3 maanden geleden
  Jessica
  zei 3 jaar, 3 maanden geleden

  Dag Claudia,

  Op dit moment zijn er meer dan voldoende vacatures te vinden in de financiële sector.
  Of de opleiding zwaar is ligt voornamelijk aan je eigen capaciteiten en motivatie. De tijd die sommige vakken vragen is soms wel veel, maar het is niet te zwaar. Er is een mogelijkheid dat je een dag meeloopt in het eerste jaar, dan kun je verschillende vakken ervaren.

 • Finance & Control
  Aloha, Voor mijn opdrachtgever zijn wij op zoek naar een getalenteerde en enthousiaste afstudeerder. Het gaat om het schrijven van een businessplan voor een nieuw op te zetten project. Waar kan ik terecht als ik zoekend ben naar een geschikte afstudeerder? Ik hoor graag van je.
  Tim
  vroeg 3 jaar, 4 maanden geleden
  Jessica
  zei 3 jaar, 4 maanden geleden

  Dag Tim,

  Het is denk ik het makkelijkste als je daarvoor contact opneemt met het praktijkbureau van de academie FEM. Onder de academie FEM valt onder andere de opleiding Bedrijfseconomie, maar ook Accountancy en Fiscaal recht & economie.

  Als je op de onderstaande link klikt krijg je de info voor bedrijven en onderaan de webpagina staan de contactgegevens van het praktijkbureau FEM.

  https://www.saxion.nl/fem/site/menu-1/voorbedrijven