Ik studeer niet meer bij Saxion en beantwoord geen vragen meer.
Berichten die ik heb geplaatst vind je nog wel terug op IntoSaxion.nl!

Aron

Aron de en nl

studeerde Integrale Veiligheidskunde
komt uit Nederland

Vierde jaars student Integrale Veiligheidskunde op Saxion te Deventer. Hiervoor MBO 4 gevolgd op ROC Landstede in Zwolle. Volgt Het Honours Program en de Minor Cybersecurity.

Ga naar opleiding volg @Aron_Mensink stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Aron heeft beantwoord

 • Integrale Veiligheidskunde
  welke laptop raad jij aan voor deze studie?
  Chimène
  vroeg 2 jaar, 7 maanden geleden
  Aron
  zei 2 jaar, 7 maanden geleden

  Als je van plan bent om je laptop elke dag mee te nemen zou ik een niet te zware laptop kiezen. In principe maakt het niet uit of je een windows- of een mac laptop koopt. Wel is het zo dat er tijdens de studie een aantal programma worden uitgereikt die niet altijd op mac draaien. Mocht je thuis ook met deze programma's willen werken (en niet alleen op een school pc) dan raad ik je aan om een Windows laptop te kiezen. Je zult tijdens de studie de laptop vooral gebruiken om (eventueel) aantekeningen te maken, informatie te zoeken, verslagen te typen en voor presentaties.

  Groeten,

  Aron

 • Integrale Veiligheidskunde
  Heeft deze opleiding veel te maken met criminaliteit? Ik vind criminaliteit namelijk heel interessant en daarom denk ik na over deze opleiding. Ik hoor namelijk alleen dat je het vak criminologie krijgt.
  Iris
  vroeg 2 jaar, 11 maanden geleden
  Aron
  zei 2 jaar, 11 maanden geleden

  Hoi Iris! Momenteel zit ik in het laatste jaar van de studie IVK. Ik heb 2 keer een specifiek vak gehad over criminaliteit. Dit zijn de vakken: criminaliteit en jeugdcriminaliteit. Daarnaast komt het thema criminaliteit natuurlijk ook terug in de integrale opdrachten. Ik zou je willen adviseren om te kijken of de andere vakken van deze studie je ook aanspreken (zoals verschillende; recht-, management-, beleid- of economievakken). Als je nog meer vragen hebt stel ze gerust!
  Groeten , Aron Mensink.

 • Integrale Veiligheidskunde
  Beste, Op dit moment volg ik de opleiding Mediavormgeving MBO4. Ik denk al een tijd na om iets te gaan doen in de richting van politie/brandweer/veiligheid. Mijn huidige studie sluit echter niet aan op IVK. Is het mogelijk om deze studie te gaan volgen?
  Chris
  vroeg 3 jaar, 1 maand geleden
  Aron
  zei 3 jaar, 1 maand geleden

  Het is bij Saxion (voor de meeste opleidingen) mogelijk om met een mbo 4 opleiding door te stromen naar het hbo. Je mbo opleiding hoeft dan niet perse in dezelfde sector te vallen. Dit is ook bij IVK het geval.

 • Integrale Veiligheidskunde
  is deze opleiding ook rolstoel geschikt? GroetjesJustin Molderink
  justin
  vroeg 3 jaar, 3 maanden geleden
  Aron
  zei 3 jaar, 3 maanden geleden

  Ja, alle colleges op Saxion zijn toegankelijk voor rolstoelen. Ik kan me echter voorstellen dat het met bedrijfsbezoeken soms wat lastig is.

 • Integrale Veiligheidskunde
  Zijn er veel (buitenlandse) excursies, en zijn deze verplicht?
  S
  vroeg 5 jaar, 1 maand geleden
  Aron
  zei 5 jaar, 1 maand geleden

  Hoi! Ik zit nu in de eerste en ben (helaas) nog niet in het buitenland geweest met mij studie. Wel weet ik dat er in het derde leerjaar een excursie gepland staat naar Duitsland. En wij gaan binnenkort studiereis naar Antwerpen. Naar mijn weten zijn deze excuses wel verplicht. Mocht je door omstandigheden niet kunnen dan wordt er vaak voor een vervangende opdracht gezorgd.

  Groeten, Aron.

Posts

Alle posts van Aron

 • Niks is onmogelijk, van mbo naar hbo en al je vakken in 1x halen. Resultaat mag er zijn: #intosaxion http://t.co/0Qd7P4LRxV

 • Aangenomen voor het honours programma Changing Cities, een nieuwe uitdaging voor volgend jaar erbij! #Intosaxion

 • Op excursie bij de aardhuizen met het honours programma. #intosaxion #toptalent http://t.co/J1EiswuFVI

 • Dagje voetballen. Voetbal toernooi georganiseerd door de studie verenging #Cementi. #intosaxion http://t.co/diADIgqCNu

 • Aangenomen voor de hoofdfase (2e leerjaar) IVK. #Intosaxion

 • Volgende week staan de tentamens weer voor de deur, hard aan de bak! #intoSaxion