Skiplinks

Joost

Hoi ik ben Joost

Joost was ambassadeur voor Technische Bedrijfskunde tot april 2014.

Ik ben ietwat eigenwijs, hou van studentenavonden en chocola, maar streef ook naar resultaat. Na havo en een jaartje werken als fietsenmaker/verkoper merkte ik dat Technische Bedrijfskunde bij mij past.

 1. 59

  Joost

  Bij een stage zoeken in Nederland begin je met open sollicitaties naar vette bedrijven. Maar als ik zo begin in het buitenland, weet ik niet waar te beginnen.

 2. 80

  Joost

  Een week bezig bij de universiteit Twente. Bij mijn studie waren goede doorstroom mogelijkheden naar de universiteit. Na een weekje universiteit merk ik ook dat het persoonlijk contact met leraren bij het Saxion wel fijn is.

 3. 68

  Joost

  Stage net behaald met een 8:)

 4. 55

  Joost

  Vanavond nog cursus:s

 5. 63

  Joost

  We hebben gister een veulentje gekgregen:) !

  Maar heb er dan wel weer een vet saaie wiskunde-bijles gehad...

 6. 61

  Joost

  Zonet de eerste stappen genomen voor een doorstoom-minor aan de Universiteit Twente. Ik zal er na mijn HBO een master volgen. Als je een vraag hebt aan een student, over doorstromen, kan ik dus (binnenkort) helpen.

 7. 64

  Joost

  Over een kwartiertje maar eens zo'n onweerstaanbaar broodje donner en een willikeurige trein naar Enschede pakken. Dan kan ik 's avonds nog even heerlijk wegdommelen bij de wiskundecursus.

  Daarna lang weekend!

 8. 56

  Joost

  Word je wakker, is er een kledingbom ontploft in je kamer! Of was dat gister ook al?

 9. 67

  Joost

  Vanavond een tentamen, dus ik zal vanmiddag toch echt moeten gaan leren. Alhoewel. Ik denk dat ik hem ook wel haal zonder leren, maar ik weet het niet zeker. Hmm, moeilijk. Wat te doen, wat te doen.

 10. 63

  Joost

  Ik deed er een uur over om mij in te schrijven voor een doorstroomminor. Gewone minoren zijn gewoon te vinden, maar een iets afwijkende minor natuurlijk weer niet.

more